The pipe crossed the ground floor at the entrance of the building. Thanks to this solution, it was possible to abstain from breaking and restoring all the flooring, avoiding big inconveniences to the residents. The rehabilitation was performed along the entire stretch of about 15 meters that connected two wells and, at the end of the work, a lateral connection which connected the pipe to a vertical discharge column was reopened.

Galleria Fotografica

Continuando ad usufruire l contenuti del sito, acconsenti all'utilizzo dei cookies. più informazioni...

Le impostazioni dei cookie per questo sito sono impostate su "consenti cookies" per offrirti la migliore esperienza possibile di navigazione. Se si continua a utilizzare questo sito web senza cambiare le impostazioni dei cookie o si fa clic su "Accetto" di seguito, allora si acconsente a questo.

Chiudi